Πληροφορίες για τις παρουσιάσεις

Οι αίθουσες συνεδριάσεων θα είναι εφοδιασμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή (με λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή νεότερο και Microsoft PowerPoint 2015 ή νεότερο) και προβολικό. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί υπολογιστής Mac, χωρίς θύρα HDMI, παρακαλείστε να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο αντάπτορα για τη σύνδεση με το προβολικό (Mini-DisplayPort to HDMI adapter). Σε περίπτωση που για την παρουσίαση απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου πιο εξειδικευμένου λογισμικού, παρακαλείστε να ενημερώσετε τη γραμματεία του συνεδρίου έως και την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016.

Προφορικές ανακοινώσεις

Οι περιλήψεις που υποβλήθηκαν εντάχθηκαν σε θεματικές συνεδρίες και θα παρουσιαστούν σε συνεδριάσεις των ενενήντα (90΄) λεπτών. Κάθε θεματική συνεδρία θα περιλαμβάνει τέσσερις ή πέντε ανακοινώσεις διάρκειας 15 λεπτών η καθεμία.
Παρακαλούνται οι συγγραφείς είτε να αποστείλουν ηλεκτρονικά την παρουσίασή τους στο developmental2016@uth.gr μια μέρα πριν την παρουσίαση ή να την παραδώσουν δύο ώρες πριν την έναρξη της θεματικής συνεδρίας τους στη γραμματεία του συνεδρίου.

Αναρτημένες ανακοινώσεις

Οι αναρτημένες ανακοινώσεις πρέπει να διαμορφωθούν σε διαστάσεις 110 εκ. (ύψος) x 80 εκ. (πλάτος). Θα παρουσιαστούν στον αίθριο χώρο του 1ου ορόφου του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη Γραμματεία του συνεδρίου θα διατίθεται υλικό για την τοποθέτησή τους.
Οι συγγραφείς οφείλουν να αναρτήσουν την εργασία τους τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της παρουσίασης, να βρίσκονται μπροστά από την αναρτημένη εργασία τους κατά τη διάρκεια της Θεματικής Ενότητας και να την απομακρύνουν μετά το τέλος της παρουσίασης. Σε περίπτωση κατά την οποία οι ανακοινώσεις δεν απομακρυνθούν εγκαίρως από τους συγγραφείς, η Γραμματεία και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενη απώλεια ή καταστροφή τους.

Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής θα αξιολογήσουν τις αναρτημένες εργασίες για το περιεχόμενο και την παρουσίασή τους και κατά την τελετή λήξης του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και θα βραβευτούν τρεις εργασίες.